Privé detective

Privé detective, privédetective, privé-detective

Shetect heeft een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie om zowel werkzaamheden als privé detective als werkzaamheden als bedrijfsrecherche uit te voeren. 

Het werk als detective is erg variërend en omvat allerlei soorten onderzoek en ook verschillende soorten onderzoeksmethoden. Onder privé detective in het menu bovenaan deze pagina, staat een aantal soorten onderzoek. We doen onder andere alimentatie onderzoek, onderzoek naar overspel / vreemdgaan, opsporing van vermiste goederen of personen, gedragsonderzoek van (minderjarige) personen, oplichting en ook stalking. Dit doet Shetect op veel verschillende manieren. Dat doen we digitaal, maar ook fysiek, mèt en ook zonder technische hulpmiddelen.

Wat we nog meer doen

Naast de genoemde onderzoeken, zijn er nog enorm veel andere redenen te bedenken om een privé detective te raadplegen en in de arm te nemen. Voorbeelden van andere onderzoeken zijn:

  • diefstal
  • afpersing 
  • brandstichting
  • identiteitsdiefstal
  • social media onderzoek
  • open en gesloten achtergrondonderzoek
  • opsporen van goederen

Kortom: er zijn talloze andere situaties te bedenken waarbij de hulp van een privé detective gewenst kan zijn. Of de onderzoeken nou ergens op deze pagina al genoemd zijn of niet. Shetect denkt dan ook graag mee in hulp- en onderzoeksvragen. Wij kunnen natuurlijk adviseren, maar daarnaast ook doorverwijzen naar andere partijen om het probleem of de zoekvraag op te lossen. Shetect kan bovendien niet alleen 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn voor onderzoeken, maar ook nog eens in binnen- en buitenland. Wij werken zowel mèt als zonder technische hulpmiddelen.

Neem voor vragen of een gratis intakegesprek vrijblijvend contact met ons op, via de chat, telefoon, e-mail of het contactformulier.