Overspel

Overspel

Twijfels over overspel en ontrouw binnen een relatie zorgen voor onzekerheid en onrust. De twijfels kunnen op verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld door een partner die vaker onbereikbaar of afwezig is. Hij of zijn schermt de mobiele telefoon of computer af of gedraagt zich anders. Er zijn talloze redenen te bedenken die voor deze onrust kunnen zorgen. 

Wat te doen?

Shetect kan in het geval van twijfels over vreemdgaan of overspel duidelijkheid geven. Wij zijn ervaren en gaan discreet en zorgvuldig te werk. Wij kunnen onder andere de partner ongezien observeren en volgen. Dit kunnen we zowel mèt als zonder technische hulpmiddelen doen. Wij zullen vervolgens bewijsmateriaal verzamelen in de vorm van foto’s en/of video’s. Verder doen we open bronnen onderzoek en kijken we welke middelen we nog meer kunnen gebruiken. Ten slotte zullen we alles vastleggen in een rapportage. Ongeacht wat de bevindingen van het onderzoek zijn, komt er duidelijkheid en een antwoord op de onderzoeksvragen. Indien de vermoedens onjuist blijken te zijn, kan met een positief gevoel de relatie worden voortgezet. Kortom: of er nu wel of niet sprake is van overspel: duidelijkheid neemt de twijfels weg en geeft rust.

Neem voor vragen of een gratis intakegesprek vrijblijvend contact met ons op, via de chat, telefoon, e-mail of het contactformulier.